24/5/08

Webs útils per al futur tecnològic a l'aula

Hola! Soc Expe, i avui hem toca renovar aquest Blog Viatger!
He de dir, que després d’una llarga i selectiva recerca, vaig trobar-me – per sort – amb la web
AULABLOG. És un món de blogs i wikis relacionats amb l’educació, a més, pots descobrir informació sobre TIC molt interessant. La pàgina té dos seccions que mereixen visitar: BLOGOTECA, i com a novetat: la WIKITEKA. A aquesta web participen col·legis, instituts, mestres mostrant activitats de les seues aules, professors que donen informació de les TIC...
Amb aquesta web m’he adonat dels centenars de mestres que tinguen blogs i participen a la Wikiteka, vull dir, que hi ha molts professors que volen conèixer i deixar conèixer les seues aules, a més de l’interès que mostren per les Noves Tecnologies Aplicades a l’Educació.
Aquesta imatge l’he trobada a un dels
blogs de la web, curiosa, no?


Per altra banda he trobat una pàgina en la que hi ha un grup de mestres inscrits que intercanvien idees i dubtes sobre les TIC a l’aula, per això podem aprendre molt d’ella: http://internetaula.ning.com/group/lasticeninfantilyprimaria. I a més, aquesta web m’ha portat a un altra prou interessant perquè al final de la pàgina pots descarregar-te en pdf un llibre que es titula: "Las Tecnologías de la Información y la Comunicación en Infantil y Primer Ciclo de Primaria", un llibre amb reflexions i propostes pràctiques a les aules d’infantil i primaria.

Espere que us agrade i us parega interessant!!